Elke Lefever

Na het afstuderen als klinisch psycholoog aan de Ugent in 2001 ben ik onmiddellijk beginnen werken met kinderen en jongeren in het CLB. Omdat ik daarnaast meer tweedelijnszorg wou bieden, werd in 2004 BCKO opgericht wat later VISTA MDC zou worden. Een plaats met fijne samenwerkingen tussen collega’s waarbij we vooral kijken naar de krachten van cliënten. Centraal is de visie dat de cliënt kan stilstaan bij zichzelf en tot groei kan komen in de verschillende facetten van het leven: lichaam, welzijn, beweging en loopbaan.

Toen we in 2017 de derde vestiging van Vista openden, besloot ik om als voltijds zelfstandige te gaan werken. Door een brede interesse ben ik me blijven verdiepen in opleidingen, workshops, jaartrainingen, … Hierbij vond ik het belangrijk dat ik vooral praktische inzichten en een kader kreeg door mensen die zelf met hun voeten in de praktijk stonden. Zo ontstond het idee om van start te gaan met In-Spirado. Samen met Vanessa een plaats creëren waarbij collega’s elkaar kunnen blijven inspireren.

Binnen In-Spirado zal ik me vooral bezighouden met het organiseren van opleidingen rond stress, weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling en Leren, studeren en werken.