Over In-spirado

"Educating the mind without educating the heart is no education at all " - Aristoteles

Weet jij soms ook niet hoe een keuze te maken uit de veelheid aan opleidingen en cursussen? Vind je het ook zo moeilijk om in te schatten of een opleiding of inspiratiedag jouw tijd en investering waard is? Ben jij ook al wel eens teleurgesteld geweest na het volgen van een dure opleiding, omdat de inhoud of de docent toch niet helemaal aan je verwachting voldeed? Wij wel! En we vonden dit dermate frustrerend dat we besloten het heft zelf in handen namen.

Wij zochten een aantal kwaliteitsvolle kortdurende trainingen en inspiratiedagen uit, trainingen die wij nog willen volgen of trainingen die we in het verleden volgden en waar we enthousiast over waren.... En deze trainingen en inspiratiedagen organiseren we voor jou. Maar ook een beetje voor ons!

Bij In-spirado organiseren we kwalitatieve, kortdurende opleidingen en inspiratiedagen.

Elke training valt onder 1 van onze 4 pijlers:

We selecteren docenten uit het binnen- èn buitenland, die een theoretische vakkennis koppelen aan een ruime therapeutische praktijkervaring.

Liefst werken we met docenten die, net als wij, met beide voeten in de praktijk staan en die vanuit een passie voor hun vak kunnen inspireren en aanzetten tot reflecteren.

Dit op een fijne locatie met een verzorgde catering. Omdat we door aandacht te hebben voor het kader, ook tijdens de pauzes willen aanzetten tot verbinding en uitwisseling.

Omdat wij geloven dat inspiratie verder reikt dan de inhoud van de cursussen an sich.

Your life as a teacher begins the day you realize

that you are always a learner

Robert John Meehan

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons