Van dilemma naar beweging.

Mensen worstelen vaak met dilemma's of keuzes die ze moeten maken in hun loopbaan maar ook gewoon in hun dagelijks leven. De slinger kan dan nogal eens heen en weer blijven gaan waardoor het moeilijk is om de knoop door te hakken. Voice Dialogue helpt om zicht te krijgen op de vaak tegenstrijdige innerlijke stemmen. In een Voice Dialogue sessie maakt de cliënt contact met de beweegredenen van elk deel, ontdekt hij de onderliggende kwetsbaarheid en kan hij nadien op een bewustere manier in beweging komen en keuzes maken.

Tijdens deze inspiratiedag krijg je een introductie over Voice Dialogue, zie je een demosessie en krijg je de kans om met een eigen dilemma aan de slag te gaan. Op het einde van deze praktijkgerichte dag kan je het keuzeproces van je cliënt omzetten in de taal van de innerlijke bus en heb je een korte eerste ervaring opgedaan over hoe je de cliënt ervaringsgericht in contact kan brengen met de vaak tegengestelde innerlijke stemmen.

TRAINER

Marijke Leys is meer dan 20 jaar aan de slag als psychotherapeute en richtte in 2006 het Voice Dialogue Instituut op waar ze samen met haar team therapeuten en coaches opleidt tot Voice Dialogue Facilitator. Ze volgde een integratieve opleiding, is Emotion Focused Therapeut en opgeleid in EMDR en TIST (gecertificeerd door Janina Fisher). Ze is auteur van ‘Oog in oog met kwetsbaarheid’ en ‘Kwetsbaarheid als kompas’.

DOELGROEP

Psychotherapeuten, (Loopbaan)coaches, HR medewerkers

PRAKTISCH

Data : 22 november 2022 (van 09u30 tot 16u30)

Groepsgrootte : max 12 personen

WAAR

De Kluizerij - Aalstersedreef 1 - 1790 Affligem

PRIJS

245 euro ( excl BTW)

INSCHRIJVEN

Klik hier